slider_0003_153166501
slider_0003_153166501
slider_0004_148089023
slider_0004_148089023
slider_0005_185364709
slider_0005_185364709
slider_0006_179114153
slider_0006_179114153
slider_0007_178887997
slider_0007_178887997
slider_0000_167352534
slider_0000_167352534
slider_0001_166783256
slider_0001_166783256
slider_0002_157001087
slider_0002_157001087

Buffet forslag

Stegeretter

Rosastegt kalveculotte. + 20.- pr pers.
Helstegt oksefilet. +20.- pr. pers.
Indbagt oxemørbrad wellington. +35.- pr pers.
Nøddestegt kyllingebryst.
Tortilla kylling.
Glaseret skinke.
Krydderstegt nakkefilet.
Lammekølle med persille.
Kalkunbryst med urtefars.
Helstegt benskinke. Minimum 35 pers.
Indbagt svinemørbrad.

Grønt

Grøn salat med diverse.
Bønnesalat med brochetta.
Pastasalat.
Rissalat med rosiner.
Diverse tærter.
Tomatsalat med feta og løg.
Spinatsalat med semi dry tomater
Broccolisalat.
Kryddert blomkålsalat med jordbær

Kartofler

smørstegte kartofler.
Flødekartofler.
Bagt urtemos.
Kartoffelsalat.
Kartofler i flødecreme med bacon.
Råstegte kartofler.
Bagt kartoffel.
Hasselbagt kartoffler

 

 

Sauce

Krydderbearnaise.
Rødvinssauce.
Skysauce.
Tomatsauce.
Pebersauce
Svampesauce.
Cognacsauce.

 

 

 

 

Forslag 1

1 sl. Kød, 2 grønt, 1 sauce samt 1 sl. Kartoffel. Pris 125.- pr pers.

Forslag 2

2 sl. Kød, 2 grønt, 1 sauce samt 2 sl. Kartofler. Pris 145.- pr pers.

Forslag 3

3 sl. Kød, 3 grønt, 1 sauce samt 2 sl. Kartofler. Pris 165.- pr pers.