slider_0003_153166501
slider_0003_153166501
slider_0004_148089023
slider_0004_148089023
slider_0005_185364709
slider_0005_185364709
slider_0006_179114153
slider_0006_179114153
slider_0007_178887997
slider_0007_178887997
slider_0000_167352534
slider_0000_167352534
slider_0001_166783256
slider_0001_166783256
slider_0002_157001087
slider_0002_157001087

Forretter - serveres med hjemmebagt brød samt smør.

Hønsekødssuppe.
Kr. 52,-

Klar suppe med boller og urter.
Kr. 52,-

Aspargessuppe med kødboller.
Kr. 52,-

Champignonsuppe med kødboller.
Kr. 52,-

Flødelegeret hummersuppe med cognac.
Kr. 65,-

Karrysuppe med hønsekød og champignon.
Kr. 58,-

Kartoffel/porresuppe med bacon.
Kr. 52,-

Rejecocktail med dressing.
Kr. 58,-

Kold fiskesymfoni med 3 slags fisk.
Kr. 68,-

Dampet laks med rejer, asparges og dressing.
Kr. 68,-

Landskinke med slikasparges og stuvet spinat.
Kr. 58,-

Varm røget laks med porrecreme.
Kr. 68,-

Ananas- eller mandarinrand med hønsesalat.
Kr. 55,-

Stjerneskud med stegt og dampet fiskefilet.
Kr. 58,-

Ferskrøget laks med flødestuvet spinat.
Kr. 68,-

Laksepaté med rejer, asparges og dilddressing.
Kr. 68,-

Farseret rødspætterulle med laksemousse og aspargessauce.
Kr. 68,-

Røget tunfilet, asparges og vårløgscreme.
Kr. 62,-

Stegt kyllingebryst på salatbund med marinerede urter og karrydressing.
Kr. 58,-

Røget dyrekølle med sauce cumberland.
Kr. 68,-

Parmaskinke med melon.
Kr. 68,-