slider_0003_153166501
slider_0003_153166501
slider_0004_148089023
slider_0004_148089023
slider_0005_185364709
slider_0005_185364709
slider_0006_179114153
slider_0006_179114153
slider_0007_178887997
slider_0007_178887997
slider_0000_167352534
slider_0000_167352534
slider_0001_166783256
slider_0001_166783256
slider_0002_157001087
slider_0002_157001087

Hovedretter

Svinekam med rødkål, brune og hvide kartofler.
Kr. 125,-

Svinekam stegt som vildt med brune og hvide kartofler samt waldorff salat.
Kr. 125,-

Røget svinekam med 3 slags grøntsager og champignonsauce.
Kr. 125,-

Glaseret skinke med salat og fløde kartofler.
Kr. 105,-

Kalvesteg med 3 slags grøntsager, smørstegte kartofler og rødvinssauce.
Kr. 139,-

Kalvesteg stegt som vildt, ½ æble med gele´, waldorff salat, brune og hvide kartofler samt vildt flødesauce.
Kr. 139,-

Kalve- eller oksefilet med rødvinssauce, 3 slags grøntsager og ovnbagte kartofler.
Kr. 155,-

Kalvecoulotte med peberbearnaise, smørstegte kartofler samt 3 slags grøntsager.
Kr. 155,-

Gammeldaws oksesteg med surt og sødt, glaserede løg og hvide kartofler samt sauce.
Kr. 139,-

Røget kalkun med ovnbagte rodfrugter, kartofler samt portvinssauce.
Kr. 115,-

Farseret kalkunbryst med 3 slags grøntsager, ovnbagte kartofler og estragonsauce.
Kr. 115,-

Andesteg med rødkål, svesker, brune og hvide kartofler, ½ æble med gele.
Kr. 145,-

½ vildand med brune og hvide kartofler, waldorff salat samt surt og sødt.
Kr. 135,-

Dyreryg med brune og hvide kartofler, waldorff salat samt surt og sødt.
Kr. 215,-

Gammeldaws kyllingesteg med hvide kartofler, agurkesalat og rabarberkompot.
Kr. 95,-

Wienerschnitzel af kalvefilet med ærter, skysauce og brasede kartofler.
Kr. 135,-

Lammekølle med hvidløg, 3 slags grøntsager og flødekartofler.
Kr. 135,-