Nytårsmenu 2023

​Forret

Bagt torsk med urteaioli, tigerrejer, brød og smør.

Hovedret

Helsteg oksemørbrad, små timiankartofler, peberbearnaise, gulerødder med soya, nytårssalat, grønsagstimbale.

Mørbraden steges 20-25 min ved 180 grader. Hvile 10-15 min tildækket inden udskæring.

Resten lunes inden servering

Dessert

Bavarois med mascarpone og citrus.

365,- pr. couvert

Kontakt os i dag

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

Kom ned til os og få en god oplevelse. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement. Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

Skriv til os på dannemareforsamlingshus@gmail.com

eller ring på telefon: ​54 94 49 19

Her ligger vi

Dannemare Forsamlingshus v/Heintje Sørensen

CVR: 28911068

Bygaden 53, 4983 Dannemare

Klik her for rutevejledning